Kindcentra gesloten vanwege coronavirus

Nog wel opvang voor kinderen van ouders die werken in vitale beroepsgroepen

In lijn met het besluit van het kabinet biedt PIT alleen nog kinderopvang voor kinderen waarvan één van de ouders een vitaal (https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cruciale-beroepsgroepen) beroep heeft en verzorgen we geen onderwijs meer op de kindcentra. Deze maatregel duurt in ieder geval tot maandag 6 april 2020.  

Dit betekent dat alle kinderen van ouders die niet werkzaam zijn in een vitale beroepsgroep tot die datum niet naar onze kindcentra kunnen komen. Ondertussen zijn we hard aan de slag om te kijken welke onderwijsmogelijkheden wij hen thuis kunnen bieden. Hierover houden onze kindcentra de ouders en kinderen op de hoogte via de gebruikelijke communicatiekanalen.

Uitzonderlijk

Voor de nieuwste corona-ontwikkelingen bij PIT kunt u ook op onze webpagina (http://www.pit-ko.nl/coronavirus ) kijken. Hierop staan naast de brieven die naar de ouders zijn verstuurd, ook relevante links naar websites van betrokken instanties zoals het RIVM en de GGD. Zodra er nieuwe informatie beschikbaar is, publiceren we het op deze pagina. 

”We bevinden ons met elkaar in een uitzonderlijke situatie die iedere keer weer om nieuwe maatregelen vraagt en nieuwe uitdagingen met zich meebrengt. Wij doen er alles aan om binnen de gegeven omstandigheden onze kinderopvang en ons onderwijs zo goed mogelijk vorm te geven, maar kunnen dat alleen met de medewerking van de ouders. Laten we zorgzaam zijn en op elkaar letten in de hoop dat we deze crisis zo goed en gezond mogelijk doorstaan,” aldus bestuurder Ad Vos van PIT kinderopvang & onderwijs.

Coronavirus Coronavirus